Waarom kunststof

Ruime Keuze in Kleuren en Modellen

Over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Wat u mooi vindt, bepaalt u helemaal zelf, het is toch ook uw huis. Kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen bepalen het aangezicht van uw woning. Ze moeten mooi zijn zonder op te vallen. In tegenstelling tot 25 jaar geleden worden kunststof kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen tegenwoordig in vele kleuren en modellen vervaardigd. Voor elk type woning modern of klassiek, kan er voor een passende oplossing gezorgd worden. Zo zijn kunststof kozijnen in het straatbeeld onopvallend mooi geworden. Voor de consument is de keus dan niet zo moeilijk meer, natuurlijk geeft deze de voorkeur aan de onderhoudsarme en dus zorgeloze variant.

Inbraakwerend en Brandvertragend

Kunststof kozijnen van Marik Kunststoftechniek zijn brandvertragend en werken zelfdovend. Bovendien zijn ze inbraakwerend dankzij scharnieren en glaslatten aan de binnenkant. Dat is een van de redenen dat onze kunststof kozijnen het politiekeurmerk Veilig Wonen dragen. Dankzij de stalen verstevigingen zijn onze kozijnen ook nog eens slag- en stootvast. Uw veiligheid staat bij Marik Kunststoftechniek voorop, of het nu gaat om brand of inbraak: Veilig wonen begint bij Marik Kunststoftechniek.

En wist u dat veel verzekeraars korting geven op de inboedelverzekering als uw woning het Politiekeurmerk Veilig Wonen draagt?

Bespaar op onderhoud

Kunststof kozijnen van Marik Kunststoftechniek besparen u voortaan een hoop werk en onderhoud.

Geen kwast meer nodig.

Kunststof kozijnen van Marik Kunststoftechniek hebben een hoge bestendigheid tegen UV-stralen, hierdoor blijven de kozijnen kleurvast. En omdat de kozijnen in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar zijn, is er altijd wel een model dat bij uw smaak en ideeën past. Onze producten zijn onderhoudsarm, zodat u uw vrije tijd met leukere dingen kunt indelen.

Nooit meer klemmende ramen of deuren.

Dankzij de vochtbestendigheid sluiten deuren en ramen altijd probleemloos.

Nooit meer hinderlijke condens- of vochtvorming.

Onze kozijnen zijn water-, weer- en windbestendig. Onze producten sluiten tot op de millimeter en houden tocht en vocht buiten de “deur”. U ventileert wanneer u dat wenst en zo kunt u ook de vochtigheidsgraad optimaal onder controle houden.

Eindelijk rust in huis.

Onze kunststof kozijnen en thermopane glazen zorgen voor geluidswering, zelfs bij veel verkeersoverlast. Lawaai houdt u dus eenvoudig buiten de deur.