Professionele reiniging

Kunststof kozijnen, en nu?

Kozijnen worden voortdurend blootgesteld aan de effecten van milieu en klimaat. Denk bijvoorbeeld alleen al aan zonlicht, (lucht)vervuiling, neerslag, zand, insecten en hars. Langzamerhand verliest het kozijn daardoor de oorspronkelijke glans en vervaagt de kleur. Zelf met een trapje of een ladder de kozijnen poetsen en onderhouden, is uiteraard een optie, maar het kan ook sneller, beter én minder tijdrovend.

Zorg dat uw investering waarde houdt

Hoewel uw nieuwe kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn, is regelmatige controle en schoonmaak vereist om uw kozijnen mooi, schoon en veilig te houden. Als nieuwe klant van Marik Kunststoftechniek wijzen wij u daarom graag op onze partner, EC Clean. EC Clean is een ervaren specialist in het reinigen en onderhouden van kunststof kozijnen. Uw kozijnen worden volledig schoongemaakt met een krachtig reinigingsmiddel, vervolgens wordt er een beschermende wax of coating gebruikt om de oorspronkelijke glans en kleur te herstellen. Ook de ramen en het hang- en sluitwerk worden gecontroleerd en indien nodig opnieuw afgesteld. Uw investering behoudt daarmee zijn waarde, en daarnaast zien uw kozijnen er natuurlijk ook gewoon goed en verzorgd uit.

Standaard 50% korting op professionele reiniging van uw kozijnen

Door onze speciale samenwerking met EC Clean, krijgt u – als klant van Marik Kunststoftechniek – het eerste jaar 50% korting op een professionele onderhoudsbeurt. Alle benodigde nazorg wordt daarmee in één keer uit handen genomen. Wie bieden een standaard onderhoudscontract aan voor 3 jaar, waarbij u dus het eerste jaar slechts 50% betaalt van het normale tarief. Voor meer informatie, of om een afspraak te plannen, kunt u bellen met 0598 – 39 58 68 of een bericht sturen.